Lessen & Prijzen 2020-02-05T11:59:31+01:00

Rooster

WOD staat voor Workout Of the Day. Iedere dag wordt er een workout gepost die van die dag op de agenda staat. De workouts bestaan uit (een combinatie van) gymnastische oefeningen, cardio oefeningen en gewichtheffen. Deze 3 elementen komen voor in alle soorten en maten, van korte tot lange intensiteitsduur, veel of weinig volume, noem maar op! Een CrossFitter moet immers de meeste fitte allround atleet zijn!

Fundamental WODs zijn uren waarin we een stuk dieper ingaan op de technieken van de oefeningen die worden aangeboden. Tijdens deze uren kunnen we verbeteringen aanbrengen in je bewegingen zodat je sneller en efficienter kunt bewegen!

Power Hours zijn uren waarbij er hard wordt gewerkt aan krachttraining. Voor de leden die naast WODs graag met de halters aan de slag willen: dit is je kans!

OLY Class zijn lessen waarbij de Olympische Lifts central staan, oftewel de Snatch en de Clean & Jerk. Tijdens deze lessen besteden we veel aandacht aan de technieken en doen we allerlei ondersteunende oefeningen om de techniek zo optimaal als mogelijk te maken.

Open Gym zijn uren waarbij je voor jezelf kunt gaan trainen. Tijdens de Open Gym kun je bijvoorbeeld aan je “goats” (oefeningen waar je moeite mee hebt) werken, techniek training doen, een WOD inhalen of gewoon gezellig trainen met je mede CrossFitters, dat is helemaal aan jou!

Tijden
CrossFit Nultien is dagelijks geopend. Naast ochtendlessen zijn er op werkdagen iedere avond vanaf 18:00uur meerdere WODs en andere trainingen. In het weekend zijn er ook trainingen en kun je deelnemen aan WODs.

Wil je een keertje proberen of CrossFit iets voor je is? Stuur ons een bericht via info@crossfitnultien.nl zodat we een proefles kunnen afspreken! (deze is helemaal gratis!)


Prijzen

– 2 x per week abonnement 74,95
– Unlimited Maandabonnement  € 99,95- per maand (Na de eerste 3 maanden per maand opzegbaar)
– Strippenkaart 10 lessen € 149,95- (6 maanden geldig)

* Studenten: neem contact met ons op voor onze “studenten-regeling”.